Indhold
Vores dom
Hvad er KMPlayer?
KMPlayer anmeldelse
FAQ
Bedste alternativ

The Incredible KMPlayer: En upartisk gennemgang af dens fantastiske funktioner og funktioner

Jordan ScottJordan ScottOpdateret den 16. marts 2022Videoafspiller

Vi lever nu i et årti, hvor vi konstant ser forskellige slags videoer. Der er tonsvis af mennesker, der bruger dette til underholdning, virksomheder, undervisningsmaterialer og mere. Det meste af tiden har disse videoer, som vi ser, fra forskellige platforme, også forskellige typer filtypenavne. Derfor, hvis det er tilfældet, er det helt sikkert en fordel at have en videoafspiller, der kan tilbyde fantastiske funktioner. Heldigvis ved du lidt om, at der er tonsvis af videoafspillere derude, der kan tilbyde det, du ønsker, og hvad du har brug for. Derfor vil vi i denne artikel vurdere en af de mest berygtede videoafspillere på markedet. Lad os se dets funktioner, platforme, kompatibilitet, understøttede filformater og andre ekstra komponenter, som vi kan få og bruge. Uden videre, her er anmeldelse af KMPlayer.

KMPlayer

Indholdsfortegnelse

1. Vores dom 2. Hvad er KMPlayer? 3. KMPlayer-gennemgang 4. FAQ 5. Bedste alternativ

1. Vores domme

Fordele
Den er kompatibel med flere platforme.
Understøtter jævn afspilning af 3D-video.
Det er tilladt at downloade ekstra codecs fra hjemmesiden.
Giver indbygget understøttelse af fjernafspilning.
Tilbyder en version til brugere af mobile enheder.
Det tilbyder gratis download og udnyttelse af dets funktioner.
Ulemper
Der er nogle komplikationer ved afspilning af filer.
Der er en tilgængelighed af annoncer på hjemmesiden og uventede pop-ups.
Da vi gennemgik den, krævede versionen stadig opdateringer.
Du skal bruge talrige ekstra software til download.

Samlet bedømmelse

For at droppe den generelle opfattelse af KMPlayer, er det godt at se, at det virkelig byder på fantastiske funktioner. Derfor er der ingen grund til at være i tvivl om, at KMPlayer Video Player altid tilhørte listen over at være den bedste medieafspiller for alle. Samlet set er det en afspiller, der kan præstere med fantastisk afspilning af dine videofiler.

8.8 samlet set

Let at bruge:8.5

Glat afspilning:9.0

Funktionalitet:9.0

2. Hvad er KMPlayer?

KMPlayer

KMPlayer HD-video

KMPlayer er kendt for at være en af de mest udstyret med talrige videokvalitetsfunktioner. Den har hardwareaccelerationsindstillinger, som sandsynligvis vil gøre os i stand til at opleve jævn afspilning. Derudover har den også eksterne codecs. Desuden er en af de bedste ting ved den, at den understøtter 3D-videoafspilningsfunktioner og understøtter undertekster til dine filmformater, såsom videofilformaterne MPEG1, MPEG2, AAC, RTS, WMA8, OGG og mere.

Pris

Det er gratis at bruge og downloade fra enhver online digital butik som App Store, Play Store, Microsoft Store og mere. På trods af at det er gratis, tilbyder det stadig en vidunderlig funktion, der vil have evnen til at få dig til at føle, at du er en meget vigtig person. Samlet set er KMPlayer en videoafspiller, især med dine Android-enheder, en af de omkostningseffektive applikationer på markedet i dag.

Platform:

Android-mobilenheder, den er også tilgængelig med din computers OS som Windows og Mac.

Hovedtræk

Vi er nu ved den del, hvor vi skulle gennemgå en af de vigtigste faktorer for at sige, om KMPlayer er værd at prøve? Vi vil se, hvad denne videoafspiller kan tilbyde for alle.

Hovedfunktioner i KMPlayer
Dette har en utrolig evne til at afspille dine super high definition-videoer med jævn afspilning.
Det tilbyder et værktøj kaldet MyList, hvor du kan oprette og afspille din personlige afspilningsliste.
Brug af denne videoplade kan øjeblikkeligt bruge Quick Button-funktionerne.
At se film, film eller klip kan immuniseres gennem tilpassede undertekster - størrelse, farve og position.
Du kan styre, hvornår du vil afslutte din video ved hjælp af timeren.
Omfavn den fantastiske lyd af din video gennem KMPlayer equalizer-indstillingen.
Det tilbyder det nyeste Cloud-spil for alle.
Yderligere funktioner tilbydes som at se dine videoer i zoom- og panoreringsfunktioner.
Afspil dine videoer ustoppelige og gentag.
Hastigheden af din video er på din kontrol via hastighedskontrol.
Afspilning af video ved hjælp af URL er tilladt.
Nem scanning af dine videoer i dit eksterne lager.
Nyd og oplev en fantastisk filmaften med KMPlayer Mirror Mode.

3. KMPlayer-gennemgang

Kompatibilitet

Med hensyn til kompatibilitet er KMPlayer kendt for at være en af de mest fleksible videoplader på markedet. Fordi en af de bedste ting ved dette værktøj er, at det er kompatibelt med næsten alle enheder. Til dit Windows OS, Mac OS, Linux, og især med dine mobile enheder såsom Androids og iOS. Når det er sagt, kan vi nu sige, at KMPlayer også understøtter flere platforme, der gør det tilgængeligt for offentligheden. Det er dog vigtigt at huske på, at du har en god ydeevne og en dual core CPU som Intel eller AMD.

Understøttede filer og enheder

KMPlayer klarer sig ikke kun godt i afspilning, men kun med sin brede vifte af understøttede mediefilformater og understøttede enheder. Den understøtter faktisk en masse formater og er kompatibel selv med dine mobile enheder. Nedenfor vil du se data om dets understøttede filformater og enhedskompatibilitet.

Understøttede filformater AVI, MPEG, TS, MKV, WEBM, MOV, 3GP, 3G2, FLV, OGM, RM, WMV, MP3 og mere.
Understøttet OS Windows, Mac, Android, iOS-enheder.

Undertekster

Da vi har nævnt forskellige funktioner, som KMPlayer tilbyder, så lad os grave dybt med dens funktioner, der understøtter undertekster ved afspilning af din video ved hjælp af KMPlayer. Som en ærlig anmeldelse er dette en af de fantastiske funktioner i denne videoafspiller. Som vi ved, ved vi nogle gange, at undertekster er svære at læse på grund af problemet med kontrast og nuancer. Nå, KMPlayer fik dig til at tilpasse din undertekststørrelse, farve og position.

KMPlayer undertekster

Hvad er det bedst til?

KMPlayer er bedst til at afspille dine videoer med super ultra-high-definition opløsning. Dette er faktisk go-to-afspilleren for de mennesker, der ønsker at opleve en enorm oplevelse af at se deres videoer.

4. FAQ

Er KMPlayer sikkert?

Det er bestemt en sikker videoafspiller. Udvikleren sørger for, at deres software yder fremragende i alle aspekter, især hvad angår dets sikkerhed.

Hvilke typer videoer kan jeg afspille på KMPlayer?

Næsten alle videofiler med forskellige filformater kan afspilles med KMPlayer. Disse videoer kan også afspilles med super high-definition opløsning.

Hvad er årsagen til KMPlayer-scriptfejlen?

Det er noget, der nogle gange opstår, hvis du spørger om årsagerne bag det. Dette sker på grund af Google Analytics plug-in. Det nævnte er noget, der bruges af videoafspilningsprogrammet.

5. Bedste alternativ - AnyMP4 Blu-ray-afspiller

9.2 samlet set

Glat afspilning:9.5

Brugervenlig:9.0

Højteknologi:9.0

Tror du, at KMPlayer ikke er nok for dig som en videoafspiller? Nå, vi har dækket dig, fordi vi fandt den bedste alternative videoafspiller til KMPlayer til dig. introducerer dig til AnyMP4 Blu-ray-afspiller. Denne fantastiske videoafspiller har evnen til at tilbyde lidt magen til KMPlayer, men stadig på en unik måde. Det bedste ved dette, det har evnen til at afspille dine videoer med 4K /1080p HD-video med H.265-kodningsvideo med super fremragende jævn afspilning. Bortset fra det tilbyder det også utrolige funktioner, der virkelig vil hjælpe dig med at organisere dine videofiler.

Gratis download Gratis download

Derudover kan du via denne afspiller nu administrere dine mediefiler placeret i dit lokale Smart-musikbibliotek. Se, det er bare en oversigt over, hvad AnyMP4 Blu-ray-afspiller kan tilbyde, og der er flere. Du kan prøve det for at udforske og opdage mere. Samlet set kan du nu nyde ultra-high-definition videoer med utrolig afspilning med AnyPlayer Blu-ray Player.

AnyMP4 Blu-ray alternativ til KMPlayer

Konklusion

For alle de ting, vi har gennemgået, kan vi nu konkludere, at KMPlayer er en af de bedste medieafspillere i butikken i dag. Vi vidste, at det kan tilbyde meget med hensyn til funktioner, funktioner og mere. Det bedste ved KMPlayer er, at det er kompatibelt med flere platforme, selv med dine mobile enheder.

Fandt du dette nyttigt?

205 Stemmer

JaJATak for at fortælle os det!IngenIngenTak for at fortælle os det!
AnyMP4 Blu-ray-afspiller

Gør Blu-ray, DVD og videoafspilning nemmere på computeren.

AnyMP4 Blu Ray-afspiller