Inhoud
Deel 1. Beste 7 Beste Blu-ray-makers
Deel 2. Vergelijking
Deel 3. Veelgestelde vragen

Herziening van de beste 7 Blu-ray-brandersoftware 2022: directe brandprocedures

Justitie HolmesJustitie HolmesBijgewerkt op 11 april 2022Blu-ray-maker

We kunnen herinneringen bewaren met behulp van verschillende soorten media. Een van deze media is het videobestand. In lijn daarmee komt het opslaan van verschillende soorten video's op verschillende manieren, digitaal en traditioneel. We kunnen andere schijven zoals blu-ray gebruiken om het in termen van traditie te maken. Kortom, het branden van video's in Blu-ray bespreekt een van de praktische en malwarevrije videoopslagprocessen. Dit artikel toont de zeven beste Blu-ray-branders die we kunnen gebruiken. We zullen hun kenmerken, voor- en nadelen en een vergelijkingstabel presenteren die we kunnen gebruiken bij het uitleggen van alle noodzakelijke details die we zoeken in de taak die we moeten uitvoeren. We zullen nu weten wat Aiseesoft Burnova, WinX DVD Author, CDBurnerXP, ImgBurn, ImTOO DVD Creator, BurnAware Free en Nero Burning ROM ons allemaal kunnen bieden.

Beoordelingen Clu-ray Creator
Deel 1. Beste 7 Beste Blu-ray-makers Deel 2. Vergelijking van de beste Blu-ray-makers Deel 3. Veelgestelde vragen over de beste Blu-ray Creator

Deel 1. Beste 7 Beste Blu-ray-makers

Aiseesoft Burnova

Aiseesoft Burnova Blu-ray-brander

Platformen: Windows Vista/XP/7/8/10/11

Prijs: $23.20

Algemene beoordeling:

De eerste op de lijst met de beste tools om blu-ray-dvd's te branden is Aiseesoft Burnova. Deze software is een uitstekend medium dat ons het proces van de meest uitgebreide en praktische schijf kan bieden. Het is dus nu mogelijk dat u elke video, ongeacht het formaat, naar Blu-ray wilt converteren. Met Aiseesoft Burnova kunnen we deze videoherinneringen nu malwarevrij opslaan op onze Blu-ray-schijf. Bovendien ondersteunt het enorme video-invoerformaten. Als dat het geval is, hoeven we ons geen zorgen te maken over de compatibiliteit van onze mediabestanden in deze software, omdat we het nu gemakkelijker kunnen maken met Aiseesoft Burnova.

Gratis download
Pluspunten
Het is een flexibel hulpmiddel.
Effectief en veilig in gebruik.
Intuïtieve interface.
Het stelt niet veel systeemvereisten.
Eenvoudig Blu-ray ISO maken vanuit een map.
nadelen
De gratis versie is beperkt met geavanceerde functies.

WinX dvd-auteur

Win dvd-auteur

Platformen: Windows 10

Prijs: $9.95

Algemene beoordeling:

WinX dvd-auteur is de tweede op de lijst van de beste Blu-ray-brandsoftware voor Windows 10. Het biedt een gratis proefversie zodat we kunnen proberen wat het zijn gebruikers kan bieden. Omdat we u een overzicht geven van de functies, kan WinX DVD Author u vijf manieren bieden om een gepersonaliseerde dvd te maken. Deze fantastische software kan ook bijna elk videobestandsformaat ondersteunen. Daarnaast is het ook nog eens snel in gebruik. We kunnen zeggen dat WinX DVD Author de elementen bezit die we zoeken bij het maken van Blu-ray. We hoeven ons inderdaad geen zorgen te maken waarom het een van de beste is.

Pluspunten
Direct te gebruiken.
Het beschikt over een krachtige video-encoder
Het is voordeliger.
nadelen
Het is alleen beschikbaar met Windows 10.
De gratis versie is beperkt te gebruiken.

CDBurnerXP

CDBurnerXP

Platformen: Windows Vista/XP/7/8/10

Prijs: Vrij

Algemene beoordeling:

CDBurnerXP is gratis dvd-blu-ray-brandsoftware waarmee we cd's en dvd's kunnen branden. Deze omvatten Blu-ray en HD-dvd's. Daarnaast is deze software ook in staat om ISO's te maken. CDBurnerXP biedt ook unieke functies zoals gegevensverificatie na het proces van uw cd's. Dat betekent dat we er nu voor kunnen zorgen dat we alle relevante gegevens binnen onze Blu-ray hebben via deze brander.

Pluspunten
Bekroonde software.
Er zijn gebruikersforums beschikbaar.
Het is eenvoudig te gebruiken.
nadelen
De interface is een beetje klassiek.
Er treden enkele bugs op.

ImgBurn

ImgBurn

Platformen: Windows Vista/XP/7/8/10 en Linux

Prijs: Vrij

Algemene beoordeling:

ImgBurn is de volgende op de lijst van de beste cd/dvd-brander zoals Blu-ray. Een van de redenen is dat het gratis en eenvoudig te gebruiken is. We kunnen nu zelfs HD-video's met onze Blu-ray branden zonder enige complicaties via deze tool.

Pluspunten
Het is een lichtgewicht kruk.
Het ondersteunt een breed scala aan HD-bestanden.
nadelen
Beschikbaarheid van advertenties.
De website is een beetje overweldigend.
De interface is verouderd.

ImTOO DVD Creator

ImTOO DVD Creator

Platformen: Windows en macOS

Prijs: $27.97

Algemene beoordeling:

Een van de belangrijkste functies van ImTOO DVD Creator is om ons te helpen bij het gemakkelijk maken van dvd's. Deze tool is ook in staat om uw software te maken en zelfs aan te passen zonder complicaties. Een van de belangrijkste kenmerken van deze tool is ook de multithreading en multi-coreprocessor. Dat is de reden waarom veel gebruikers het als een van de beste beschouwen. Daarnaast is het ook nog eens een uitstekende Mac Blu-ray brander.

Pluspunten
Het is flexibel met de taak.
Het is flexibel met de taak.
nadelen
De interface is niet intuïtief.
Het interfereert met andere programma's die worden uitgevoerd.
De bewerkingsfuncties zijn problematisch.

BurnAware gratis

BurnAware gratis

Platformen: Windows, Vista/7/8/101/11

Prijs: $29.95

Algemene beoordeling:

BurnAware gratis is een ander geweldig hulpmiddel dat we kunnen gebruiken vanwege zijn eenvoud om ons de prestaties te geven die we nodig hebben. Deze tool heeft een super intuïtieve interface die het proces soepel laat verlopen. Daarnaast biedt het een compleet assortiment aan software voor het branden.

Pluspunten
Eenvoudig te gebruiken.
Intuïtieve interface.
Soepel brandend proces.
nadelen
Het gereedschap is duur.
Het mist geavanceerde functies.

Nero Burning Rom

Nero Burning Rom

Platformen: Windows XP/7/8/10

Prijs: $44.95

Algemene beoordeling:

"Wat

Pluspunten
Schone interface.
Het is veilig in gebruik.
nadelen
Abonnementen zijn duur.

Deel 2. Vergelijking van de beste Blu-ray-makers

Platformen Prijs Geldteruggarantie Klantenservice Makkelijk te gebruiken Koppel Functies Ondersteunt IOS-bestand Ondersteunde video-indelingen Andere mogelijkheden
Windows Vista/Xp/7/8/10/11 $31.96 30-dagen geld terug garantie 9.5 9.4 9.3 9.7 MP4, AVI, WMV, MKV, M4V, ASF, MOV, M2TS/MTS, 3GP, , FLV, MPEG, MPG, VOB, DV, RMVB, TOD, HD TS, MPEG2, HD MPEG4, HD WMV, HD, MTS, HD TRP Maak video's, preview, ondertitels ondersteunen, bewerkingsfuncties
ramen $9.95 30 dagen geld-terug-garantie 9.0 9.1 9.0 9.3 MP4, MKV,VOB, AVI, MOV, FLV, ISO Als beeldverhouding en ondertitel, PAL DVD, menu maken
Windows XP/Vista/7/8/10 Vrij Niet toepasbaar 8.9 8.8 8.5 9.0 FLAC, WMA, APE, MP3. WAV, OGG, MPC. ALAC Maak opstartbare schijven, een meertalige interface, opdrachtregelversie
Windows Vista/XP/7/8/10 en Linux Vrij Niet toepasbaar 8.9 8.9 8.7 8.9 CDI, CCD, CDI, DVD, GI, IMG, MDS, ISO, PDI, TS, HD, DVD Lezen, verifiëren, schrijven
Windows en macOS $27.97 30 dagen geld-terug-garantie 9.0 9.2 9.0 9.3 TS, MKV, MOV, MTS, MTS2, MP4, WMV, Functies bewerken,
Windows, Vista/7/8/101/11 $29.95 30 dagen geld-terug-garantie 8.7 8.9 8.8 8.8 Cd, dvd, blu-ray Ondersteuning van de opdrachtregel. Laag CPU-gebruik
Windows XP/7/8/10 $19.95 30 dagen geld-terug-garantie 8.9 8.8 8.8 8.7 cd, dvd, mp4, Bescherm, Rip

Deel 3. Veelgestelde vragen over de beste Blu-ray Creator

Mag ik mijn video bewerken voordat ik deze op een Blu-Ray-dvd brand?

Ja. U kunt uw video's bewerken voordat u ze op een Blu-ray-dvd brandt. Er zijn een paar branders die bewerkingsfuncties bieden. Een daarvan is de Aiseesoft Burnova.

Welk bestandsformaat gebruikt Blu-ray?

Blu-ray-video's gebruiken het M2TS-formaat. Er is ook een 3D-formaat voor Blu-ray dat met een speciale bril wordt afgespeeld.

Hoeveel GB is een 4K Blu-ray?

Het branden van een 4K Blu-ray kost ongeveer 100 gigabyte. Volgens Molyneux zal het ook afhangen van de lengte van de video. Zoals we uitleggen, kan een 1080p-video een bestandsgrootte van ongeveer 4 GB tot 8 GB hebben.

Conclusie

Als conclusie kunnen we stellen hoe uniek deze verschillende Blu-ray branders zijn. Ze kunnen verschillende functies hebben, maar ze zijn allemaal effectief bij het branden van Blu-ray-schijven. Daarom hopen we dat je al weet wat een geschikte tool is. We raden aan om Aiseesoft Burnova te gebruiken vanwege de ongelooflijke functies. Het kan u inderdaad helpen het proces gemakkelijk uit te voeren. Zorg ervoor dat je dit bericht deelt, omdat we de tools van andere gebruikers kunnen helpen.

Vond je dit nuttig?

322 Stemmen

JABedankt voor het laten weten!NeeBedankt voor het laten weten!
Aiseesoft Burnova

Maak MP4 MP3 in Blu-ray- en dvd-schijf, map en ISO-bestand.

Aiseesoft Burnova